Hartig·Taart

Wraptaart

wraptaart

Whauw deze wraptaart maakte ik maandag. Hij is echt heeeeerlijk! Hieronder is het recept te vinden. Erg makkelijk en durf te spelen met de kruiden.

Wraptaart (4 personen)

Ingrediënten:

 • 1 pakje (volkoren)wraps
 • 500 gram gehakt
 • 2 uien
 • 1 teentje knoflook
 • 2 paprika’s in reepjes
 • 200 gram cherrytomaatjes
 • 1 blik tomatenblokjes
 • 1 peper
 • 1 el komijnpoeder
 • 3 el paprikapoeder
 • 200 gram kaas
 • 125 gram crème fraîche
 • 1 el olie
 • zout en peper

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de ui en knoflook fijn. Verwarm de olie in een hapjespan en bak hierin de ui en knoflook aan. Voeg vervolgens de gehakt toe en bak deze rul. Daarna voeg je de peper, komijnpoeder en paprikapoeder toe en bak dit even mee. Bak vervolgens de paprikareepjes 2 minuten mee. Voeg nu de tomatenblokjes toe en laat het 4 minuutjes zachtjes prutellen. Breng de tomatengehaktsaus op smaak met zout en peper. Nu de saus klaar is kan je de taart opbouwen.

Bedek een bakplaat met bakpapier. Leg een wrap op de bakplaat en bedek deze met een deel van het gehaktmengsel en wat kaas. Smeer op de volgende wrap een deel van de crème fraîche en leg deze met de besmeerde kant op het gehaktmengsel. Bedek nu de bovenkant van de wrapstapel met het gehakmengsel en wat kaas. Herhaal dit totdat je wraps op zijn. Halveer de cherrytomaatjes. Vervolgens bedek je de bovenste wrap met kaas en cherrytomaatjes. Zet de wraptaart ongeveer 15 minuten in de over zodat de kaas gesmolten is.

Eetsmakelijk, pluk de dag en eet een taartje!

Advertenties