Taart

Drip Cake

drip-cake

Na een week vakantie , die overigens heerlijk was, stond ik weer in de keuken! Gisteren hebben we gebbqd bij vrienden, wat al lang afgesproken was. Mijn vriend sport veel en is daarom bezig met gezonde voeding. Afgelopen 10 september heeft hij de halve triathlon gedaan, waardoor we nu weer wat tijd hebben om lekkere dingen te eten. Na de vakantie vol met lekker eten dit weekend nog twee bbq’s gepland. Thuis van vakantie betekende weer lekker bakken, maar wat?? Door wat te neuzen op instragram kwam ik op het idee om een dripcake te maken. Zonder me er heel erg in te verdiepen ging ik aan de slag. Ik wilde geen ‘zware’ taart, omdat we na de taart ook nog gingen bbqen. Bescuittaart is een lekkere luchtige taart, deze vulde ik met lemoncurd en frambozen. De taart werd afgesmeerd met botercrème. Om de drip te maken smolt ik melkchocolade en goot dit vervolgens over mijn taart. De versiering deed ik erop toen de chocola nog niet helemaal was uitgehard.

Voor een probeersel was hij niet slecht. De smaakcombinatie van de frisse vulling van lemoncurd en frambozen met de chocolade aan de bovenkant was heerlijk.

Ik heb nog twee weken vakantie, heerlijk!! Ik moet deze week wel studeren, ja gek in de vakantie. Maar ik heb volgende week maandag toets. Dit kon niet anders gepland worden, maar ik ben toch wel blij dat ik nu vakantie heb met mijn vriend samen. Ook zijn er veel leuke dingen gepland, zoals de Ikea, dagje winkelen, opnames van Smaakt naar meer en een dagje dierentuin. Wie heeft er nog tips voor een dagje Den Bosch?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s