Geen categorie

Tex mex

Vandaag maakte ik als bloginsider een lekkere Mexicaanse maaltijd! Nadat ik vorige week een pakket ontving met heel veel lekkere Tex Mex-producten van Santa Maria was het vandaag zover, een recept bedenken. Hieronder het recept wat ik gemaakt heb.

Fajita

Ingrediënten:
– 2 kipfilets in blokjes
– 1 rode peper, fijngesneden
– 1 rode paprika, in blokjes
– 2 uien, in halve ringen
– 1 zakje geraspte oude kaas
– 125 gram zure room
– 2 tl uienpoeder
– 2 tl paprikapoeder
– 1 zakje fajita kruiden van Santa Maria
– 1 pak tortilla’s van Santa Maria

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit in een koekenpan 2 el vloeibare boter. Bak de kipfilet aan. Voeg de ui, rode peper en rode paprika toe en bak dit aan. Voeg de fajita kruiden met 2 el  water toe en laat dit 2 minuten pruttelen. Roer ondertussen de zure room los met de uienpoeder en paprikapoeder. Verdeel de zure room op de op de tortilla’s. Verdeel de kipfilet gelijkmatig op de tortilla’s. Rol de tortilla’s op en leg ze in een ovenschaal. Verdeel de kaas over de tortilla’s en zet dit 8 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is.

Tex mex

 

 

 

Advertenties